Bekijk hier een greep uit onze projecten waar we trots op zijn

Wij ontwikkelen websites, applicaties, video’s, teksten en nog veel meer, allemaal dankzij onze in- house experts. Bij ons zit techniek en marketing onder 1 dak, zo helpen wij jou online groei te realiseren. Hieronder kun je lezen hoe wij met grote trots online groei hebben gerealiseerd bij 3 van onze projecten.

Lees hoe organisaties in drie stappen online kunnen groeien

De Rode Winkel

De Rode Winkel is een Utrechtse jeansstore die online niet goed vindbaar was en ook graag een online publiek wilde kunnen bereiken. Aan de hand van geanalyseerde data hebben wij de doelgroep onderzocht. Hieruit bleek dat er veel werd gezocht naar ‘jeans utrecht’.

Uit deze data bleek ook dat er vanuit de consument een behoefte was aan een webshop. Door de analyse van data konden wij de content voor op de website strategisch bepalen en zo online groei creëren. Zo hebben wij samen het design van de website en de video’s ontwikkeld.

Dogma Hotdogs -
Facebook posts

Het hotdogrestaurant Dogma wilde graag haar online zichtbaarheid en community vergroten door middel van social media posts. Samen is er branded content ontwikkeld die ingezet werd in social media campagnes. Deze campagnes werden strategisch afgesteld op de locaties en interesses van de doelgroep, zo zijn er veel online volgers gerealiseerd. Inmiddels staat Dogma bij Tripadvisor op nummer 1, een perfect voorbeeld van online groei!

Sterk Beton kelders

Sterk Beton is een producent van betonproducten en zo ook kelders. 5 jaar geleden waren zij een van onze eerste klanten, ook nog eens met een geweldig resultaat.

Online waren zij niet vindbaar en hier zagen wij natuurlijk grootse mogelijkheden. We begonnen met een analyse van het zoekgedrag van hun doelgroep. Hieruit bleek dat er veel werd gezocht naar kelder berekeningen. Op basis hiervan hebben wij dan ook hun website opgezet, met prachtige resultaten.

Momenteel bezit Sterk Beton het grootste gedeelte van de online markt in hun vakgebied. Een prestatie om trots op te zijn.

southpark

Southpark is een Utrechtse vergaderlocatie waar je zelfs kan lunchen en waar ook regelmatig verschillende evenementen plaatsvinden. Hierbij ligt de focus op het betaalbaar houden van deze voorzieningen. Er is ook de mogelijkheid om arrangementen te boeken. Het pand heeft een stoere industriële uitstraling door de robuuste constructie van het gebouw.

Jammer genoeg was deze bruisende vergaderlocatie online niet zo ‘happening’.

Samen met Social Elephant werd er strategisch bepaald hoe we deze bruisende vergaderlocatie online ook aandacht konden geven. Uiteindelijk is er in overleg een website gecreëerd die de stoere industriële vibe van het bedrijf weergeeft.

Nu is de hippe vergader- en lunch locatie Southpark ook online goed vindbaar op een representatieve website die recht doet aan het bedrijf.

stadsjochies

‘Het best bewaarde geheim voor de chef’. Zo worden de producten van Stadsjochies omschreven, en terecht. Stadsjochies teelt en verkoopt namelijk cressen die zorgvuldig worden verbouwd op volle grond, zonder kunstmest en met de beste zaden.  

Op de Rijndijk in Utrecht is dit mooie groene bedrijf gevestigd. Helaas waren ze online wat minder goed vindbaar. Wij hebben aan de hand van een strategiesessie samen bepaald wat de online route werd. Er werd gekozen voor het creëren van een website om zo meer bekendheid en een groter publiek te vergaren voor dit bedrijf. Ook is er op deze manier veel ruimte om de producten en de kernwaarden van het bedrijf duidelijk weer te geven.  

Op de website is veel ruimte voor het verhaal van de totstandkoming van Stadsjochies en ook de te verkrijgen producten zijn te vinden.

Het design van de website staat symbool voor het bedrijf zelf, organisch en groen.

Klanten die jou voor gingen

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.
– Afrikaans gezegde

 
Sabel Communicatie
Mammoet
Yakult
De Rode winkel
Rochdale
Duwo
Johan Cruyff Academy
Broadway
Hace online
Tulpen Rallye
Rabobank
Stadsjochies
SSH&
Spotler
SlimTrainen
Schellart
Raadhoven
Quest4
ProRent
PECT
Oliekan
Mooiland
Millenial Coaching
MCA
Logeion
Linsen communicatie
Keijzer
Het Nieuwe Werkoverleg
ECC Nederland
Dogma Hotdogs
De Vormgevers
DDM
Carpet of the sun
BREN
Blizzerd
Alleszelf.nl
YEOH
Thom Broekman
Steijnborg Assurantiën
South park Utrecht
In Between Models
C Talents
AELS
Utrecht Natuurlijk
Rijnhart wonen
Van Eeuwijk
Louis Bolk instituut
Vantil
Eldermans
Ta Academie
Moduloo
Zig websoftware
Team Advocaten
DBBW
Ctaste
Tom Sold
MRO Air
ATM Advocaten
Yopples
Kontakt Der Kontinenten
Zorgbalans Zorgcentrale
ContactCare
Crime Stoppers International
VluchtelingenWerk Nederland
Grit Optiek
Buro Broccoli
Mozenzi
Robbiekompleet
De Woensdag
TFD Floortile
MTI
Raadgevers
Van Wankum Ingredients
Contratrainingen
fit4action
Leiderschap in zorg
ARTA
AVANTI
Sonsbeek
subb4
Veiligheidsgroep
VUmc
Fit 3D
CEEBIRD
Shapeassist
Roykorpel
DNA Adviesgroep
Paardekooper
Terre des hommes
Actiz
Cacao Barry
Hoekstra
Sterk Beton
Stern Auto
UNEP
 

Kennis delen is vermenigvuldigen

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden