Inspirerende projecten

Bekijk hier een greep uit onze projecten

Every project is an opportunity to learn, to figure out problems and challenges, to invent and reinvent.
— David Rockwell

De Rode Winkel, Utrecht

De Rode Winkel is de Utrechtse jeansstore met een brede selectie van merken en stijlen waarbinnen zowel mannen, vrouwen, als kinderen een outfit kunnen vinden. Zo voert De Rode Winkel de grootste selectie van het Levi’s assortiment in de wereld.

In samenwerking met Social Elephant wisten ze hun expertise en aanbod online meer onder de aandacht te brengen. Om dit te realiseren is er in nauwe samenwerking een website ontwikkeld die naast het strakke design, ook goed vindbaar is in de zoekmachine. Dit maakt dat De Rode Winkel, naast hun fysieke winkel bezoekers, nu online haar klanten mag voorzien van advies op maat. Een project waar we stiekem heel trots op zijn.

Bekijk de website van de Rode winkel

Dogma Hotdogs, Utrecht

In het oude slagershuis op de Voorstraat zit nu het befaamde hotdogrestaurant Dogma. Een plekje in Utrecht waar ze de bekende en standaard recepten loslaten om de bezoeker elke keer weer te verrassen.

Ondanks de vele positieve reacties was dit online niet terug te zien. Dit is zonde, aangezien het gros van de mensen haar restauranttips online probeert te vergaren. Om deze reden wilde Dogma haar online zichtbaarheid en community vergroten door gebruik te maken van Social Media.

Samen met Dogma zijn we meerdere campagnes gestart om de positieve reacties te borgen, meer bekendheid te creëren en om de community een platform te bieden. Door de campagnes te optimaliseren naar locatie en interesses van de doelgroep hebben we een grote groep volgers weten te realiseren. 

Bekijk de Facebookpagina van Dogma Hotdogs

Careers at the Brauw, Utrecht

Werken bij het grootste advocatenbureau van Nederland? Om nieuwe collega’s te werven moet je een mooie website hebben. Dit is ook wat De Brauw Blackstone dacht!

Voor het werven van nieuwe collega’s heeft Social Elephant een nieuwe website mogen ontwikkelen. Hier hebben we gekeken naar het huidige design om de vacaturewebsite naadloos te laten aansluiten. Zo straalt de vacaturewebsite nog steeds professionaliteit uit, maar is het op het eerste oog ook heel kleurrijk, stijlvol en toegankelijk. Wij zijn trots op dit prachtige resultaat!

Bekijk de website van de Brauw Blackstone

YOPPLES

YOPPLES ontwikkelt educatief speelgoed met onbegrensde mogelijkheden, die naadloos aansluiten bij de 21e-eeuwse vaardigheden. Zo geeft het kinderen vanaf 3 jaar de gelegenheid om elk mogelijk bouwwerk te creëren. Het enige wat het kind nodig heeft is creativiteit, iets waar bij kinderen geen gebrek is.

Het probleem deed zich echter voor dat YOPPLES nog te weinig naamsbekendheid genoot bij de basisscholen en andere kindgerichte instellingen. Middels een nieuwe website en de mogelijkheden van online marketing hebben we de naamsbekendheid weten te vergroten.

Zo zijn we samen met YOPPLES bezig geweest om de online vindbaarheid te verhogen door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Door het verhogen van de vindbaarheid hebben we meer bezoekers naar de website weten te trekken. Daarnaast zijn LinkedIn en Facebook gebruikt om de doelgroep te ‘targetten’ en het product meer zichtbaarheid te geven.

Bekijk de website van Yopples.

SSH&

SSH& kent als woningcorporatie een rijke geschiedenis in het huisvesten van studenten. Zo bouwde de woningcorporatie zijn eerste complex in 1963 en huisvest het momenteel meer dan duizenden studenten. Studenten die tijdens hun studie een eigen plekje zoeken, een thuis tijdens hun studententijd.

Door de jaren heen is er veel veranderd en staan we tegenwoordig we constant met elkaar in verbinding. Zo is iedereen digitaal en dat is goed terug te zien in de behoeftes van de student. Ze willen alles steeds sneller en het dient vooral niet te veel moeite te kosten. Ook SSH& realiseert zich dit en wil de student hier graag in tegemoet komen. Op zoek naar een onafhankelijke partij om hierover te sparren, kwamen ze terecht bij Social Elephant.

Wij zijn van mening dat creativiteit wordt aangewakkerd als je in de natuur bent. Daarom kozen wij voor een brainstormsessie midden in het bos, en dat ook nog eens in een yurt. Een sessie over de mogelijkheden binnen de digitalisering, omgeven door de natuur, zonder internetverbinding. Uiteindelijk zijn we tot een mooie strategie gekomen om de student te voorzien in haar behoeftes. We vonden het ontzettend inspirerend om deel uit te maken van dit proces van revolutionaire veranderingen!

Spotler

Spotler levert, als e-mail marketing automation software provider, aan meer dan 5.000 gebruikers in Nederland een effectieve manier om e-mail marketing toe te passen. Spotler is hierbij ontstaan na het samengaan van de bedrijven Blinker en Mailplus. Bij deze fusie was het noodzakelijk om zowel een nieuwe website als een nieuw design te ontwikkelen.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website moest alle bestaande content worden gemigreerd naar het nieuwe platform. Wanneer dit niet naar behoren gebeurd kan het ten koste gaan van de zichtbaarheid in de zoekmachine. Voor grote bedrijven vertaalt een lagere positie in de zoekmachine zich direct in minder omzet.

Samen met Spotler hebben we naast de website ontwikkeling, ook de migratie van content begeleid. Een project waar de onderlinge samenwerking voor een mooi resultaat heeft geleid en er bij de migratie geen verliezen zijn geleden.

Bekijk nu de website van Spotler.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Maak een persoonlijke afspraak!

Klanten die jou voor gingen

If you want to go fast go alone, if you want to go far go together.
– 
Afrikaans gezegde

 
VW Ingredients
Veiligheidsregio Utrecht
Stadsjochies
SSH&
Spotler
SlimTrainen
Schellart
Raadhoven
Quest4
ProRent
Prestige Sanitair
PECT
PECO
Oliekan
Mooiland
Millenial Coaching
MCA
Logeion
Linsen communicatie
Keijzer
Johan Cruyff Academy
Inbetween Models
Het Nieuwe Werkoverleg
ECC Nederland
Dogma Hotdogs
De Vormgevers
DDM
Carpet of the sun
Broadway
BREN
Blizzerd
Alleszelf.nl
AAZZOO
YEOH
Thom Broekman
Steijnborg Assurantiën
South park Utrecht
Ministerie van Buitenlandse Zaken
In Between Models
Hace online
C Talents
AELS
Sabel Communicatie
Utrecht Natuurlijk
Rijnhart wonen
Van Eeuwijk
De Rode winkel
Louis Bolk instituut
Vantil
Eldermans
Ta Academie
Moduloo
Zig websoftware
Rochdale
slimtrainen
Team Advocaten
DBBW
Ctaste
Duwo
Tom Sold
MRO Air
ATM Advocaten
Yopples
Kontakt Der Kontinenten
Zorgbalans Zorgcentrale
ContactCare
Crime Stoppers International
VluchtelingenWerk Nederland
Grit Optiek
Buro Broccoli
Mozenzi
Robbiekompleet
De Woensdag
TFD Floortile
MTI
Tulpen Rallye
Rabobank
Linsen Communicatie
Van Wankum Ingredients
Contratrainingen
fit4action
Leiderschap in zorg
ARTA
NAYAK
AVANTI
Sonsbeek
subb4
Veiligheidsgroep
VUmc
Fit 3D
CEEBIRD
Shapeassist
IGC
Roykorpel
DNA Adviesgroep
Paardekooper
Terre des hommes
Actiz
Hoekstra
NED 7
Sterk Beton
Stern Auto
 

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.