SEO Utrecht

Stel je voor, je staat bij je auto met je partner en je realiseert je dat je een sleutel vergeten bent. Je vraagt je partner of hij/zij deze wilt halen in het huis. Zeg je dan alleen dat de sleutel ergens in huis ligt? Of geef je aan dat deze waarschijnlijk te vinden is in de linkerbroekzak van de zwarte spijkerbroek die je gisteren aan had en dat die op de stoel in de slaapkamer ligt? We hopen dat je efficiënt bent en de laatste optie gebruikt. Ook online vinden mensen het fijn om meteen te vinden wat ze zoeken. Dan is het van belang dat je weet waar jouw sleutel ligt en dat je dit ook duidelijk communiceert. Zo stuurt Google, de zoekmachine die door maar liefst 85% van de Nederlanders gebruikt wordt, de zoekers door naar jouw bedrijf.

Mogelijkheden SEO

SEO = zoekmachine optimalisatie = aangeven waar de sleutel ligt. SEO is een must voor iedereen die een website heeft. Heb je hier nog geen aandacht aan besteed? Dan kan het zomaar zijn dat je een hoop klanten misloopt. Social Elephant is een bedrijf in Utrecht met gespecialiseerde werknemers die zoekmachineoptimalisatie voor je uit kan voeren. We kunnen je tevens ondersteunen of trainen in het bijhouden van SEO.

Social Elephant weet alles af van SEO. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht maar we staan voor onze klanten door het hele land klaar. Welke stappen ondernemen wij om jouw website te optimaliseren?

  • Het afstemmen van webpagina’s op de behoefte van de bezoekers

Wij onderzoeken altijd de markt vóór we beginnen met ontwikkeling. Google en Social Media zijn de bron voor het antwoord. Wij hebben de tools om de data in kaart te brengen.

  • SEO-teksten schrijven

De zoekwoorden uit bovenstaande data moeten op een specifieke manier in de tekst verwerkt worden. SEO-schrijven is een specialiteit. Je kunt dit zelf leren of laten doen door onze ervaren tekstschrijver.

  • Meta-data aanpassen

De meta-data is een korte beschrijving van de tekst zoals je een preview ziet

op de zoekresultatenpagina van Google. Door de zoekwoorden hierin te

verwerken stijgt waarschijnlijk je ‘doorklikratio’.

  • De opmaak van de pagina optimaliseren

Het krijgen van bezoekers is mooi, maar wel maar het halve werk. De bezoekers moeten ook na het klikken geboeid worden door je website en die acties ondernemen die jij graag wil dat ze ondernemen.

Social Elephant: online marketing gericht op groei vanuit Utrecht

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is slechts een klein onderdeel van wat Social Elephant kan betekenen voor bedrijven. Wij zijn een full-service online marketing bureau in Utrecht en richten ons op alles wat met online groei te maken heeft. 87% van de medewerkers van Social Elephant zijn na 1989 geboren en dus volledig opgegroeid met het gebruik van internet. Onze jonge honden vinden het leuk om slimme producten te bedenken waardoor onze klanten online sterker zijn dan hun concurrent. Heb je een vraag of een probleem? Wij helpen jou online groeien in drie stappen.

 

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen