SEO Utrecht

Google only loves you when everyone else loves you first.
– Wendy Piersall

In een wereld van (te) veel opties en (te) weinig tijd wordt een goede positionering in de zoekmachines steeds belangrijker. En de strijd om de beste positie steeds groter. Immers; de meeste mensen klikken op de bovenste twee resultaten in de zoekmachine en daar wil je als bedrijf tussen staan. Iedereen streeft dus een zo hoog mogelijke ranking na, maar hoe kun je dit eigenlijk realiseren? SEO is een van de technieken die je hiervoor kunt inzetten.

Moeite met het banen van een weg in het doolhof van zoekmachine optimalisatie? No Problem! Social Elephant is jouw partner als het gaat online vindbaarheid. We pakken je bij de hand en zorgen ervoor dat onder andere Google, de zoekmachine die door maar liefst 85% van de Nederlanders gebruikt wordt, de zoekers doorstuurt naar jouw website.

Mogelijkheden SEO
SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, in het Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. Het is een verzamelnaam voor tal van technieken die ingezet kunnen worden voor het verbeteren van de vindbaarheid van bijvoorbeeld je website, webshop of blog in de zoekmachines. Een van de bekendste technieken die onder SEO valt, is zoekwoorden optimalisatie. Hierbij voorzie je jouw website teksten van bepaalde woorden waar veel op gezocht wordt. Je site zal hierdoor al beter vindbaar zijn. Maar dat is nog maar het begin van de mogelijkheden die SEO rijk is…

Jouw website gegarandeerd hoger in de ranking

Tja, het begin klinkt simpel. Maar in werkelijkheid zijn er tal van mogelijkheden die gecombineerd het beste resultaat leveren. Nogal wiedes dus dat jij met enkel het invullen van ‘keywords’ in WordPress nog niet bovenaan komt met je pagina. Wij weten er alles van en kunnen jou ontzorgen in queeste richting vindbaarheid. Hoe we dit doen? Daarvoor hebben we een succesvol bewezen aanpak:

  • Het afstemmen van webpagina’s op de behoefte van de bezoekers

Wij onderzoeken altijd de markt voor we beginnen met de ontwikkeling en hebben de juiste tools en know-how in huis om de data van Google in kaart te brengen. Zo kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk zien welke zoekwoorden het meest waardevol zijn voor jouw bedrijf.

  • SEO teksten schrijven

Met de gevonden data gaan we aan de slag met het schrijven van SEO-vriendelijke teksten. We rijgen de zoekwoorden door de teksten op jouw website en bouwen deze vervolgens slim op, zodat ze volledig aan de SEO-voorwaarden voldoen.

  • Metadata aanpassen

Metadata betreft de korte beschrijving van een pagina zoals je deze in de zoekresultaten van Google ziet. Door deze meta-beschrijving slim in te richten, stijgt je ‘doorklikratio’

  • De opmaak van de pagina optimaliseren

Het verhogen van het bezoekersaantal is mooi, maar pas het halve werk. Logischerwijs wil je dat bezoekers converteren of doorklikken naar andere pagina’s. Na deze stap voldoe jouw site aan alle eisen voor een aantrekkelijke weblocatie voor zowel Google als je bezoekers.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Met het invullen van de velden ga je akkoord met de privacyverklaring. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Bezig met versturen