Hoe zet je online marketing succesvol in?

Social Media Beheer

Waarom je Social Media uitbesteden?

Het wordt vaak onderschat hoeveel tijd het kost om social media kanalen van een bedrijf te beheren. Er moeten posts bedacht en gecreëerd worden, er moet een contentplanning gemaakt worden, vragen moeten beantwoord worden en dan is het ook nog wel zo prettig als we regelmatig kunnen kijken of de strategie die gehanteerd wordt ook goed werkt. Daarnaast werken de meeste bedrijven volgens een 9 – 17 uur mentaliteit; laten de gebruikers van social media nou net het meest actief zijn in de avonduren en de weekenden. 


Social_Elephant_Icon_0011_Social_Media_BeheerSocial Elephant als social partner

Social Elephant heeft de experts, tools en creativiteit in huis om voor jouw bedrijf de social media kanalen te beheren. Wij hebben onze ervaring opgbouwd bij meerdere klanten en weten wat wel en niet werkt op social media. We werken op basis van een social media strategie die binnen de doelstelling van je bedrijf past. Eerst wordt er gekeken wat de doelen van je bedrijf(scommunicatie) zijn en gaan we bepalen welke social media kanalen we daar het beste voor kunnen inzetten. Alle uitingen op alle kanalen kunnen door Social Elephant worden verzorgd. Naast het produceren en inplannen van de content monitoren wij deze ook. Lees hier meer over in onze sectie over Social Media Monitoring.


Zelf de touwtjes in handen

Je kunt er ook voor kiezen social media zélf binnen je bedrijf te integreren. We kunnen je assisteren met de training die nodig is je personeel op weg te helpen.


 

Wil jij ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op

Leer online groeien in drie stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen