Veelgestelde vragen

Hier onder zie je een lijst met veel van onze veelgestelde vragen, mocht je nog een vraag hebben waarop het antwoord hier niet tussen staat neem dan gerust met ons op

contact

Werkwijze

Social Elephant werkt normaliter volgens drie groeistappen die wij hebben opgesteld om succesvolle online groei te garanderen. Lees hier alles over de drie stappen. Verder zijn wij
De werkwijze van Social Elephant is door de jaren heen opgebouwd vanuit ervaring en succesverhalen. Dit betekend dat, door vallen en opstaan, onze werkwijze constant is bijgeschaafd. Uitmondend in een, succes gebleken,
Vanuit een jarenlange ervaring heeft Social Elephant tot onze succesvolle drie groeistappen gekomen. Wij werken voor bedrijven die online willen groeien en meer prospects/ leads binnen willen halen. Al onze diensten zijn gericht om jouw organisatie online te laten groeien. Social Elephant gelooft niet in eenzijdige oplossingen maar in het totaalplaatje om groei tot stand te laten komen en op lange termijn te behouden.

Bepalen van online marketing strategie

Ten grondslag aan een succesvolle strategie, ligt een gedegen onderzoek. Daarom doen wij altijd eerst goed onderzoek naar het online landschap rondom jouw product/ branche. Pas dan ben je immers in staat een strategie op te stellen waar gegarandeerd succes mee te behalen valt. Zo bereik je maximale conversie zonder onnodige kosten.
Wij onderzoeken altijd de markt vóór we beginnen met ontwikkeling. Op basis van data uit verschillende platformen voorspellen wij hoe jij online kunt groeien.. Dit onderzoek bestaat normaliter uit een zoekwoordenonderzoek, kanalenanalyse (social media/ doelgroep onderzoek) en een website analyse. Bij laatstgenoemde wordt gekeken hoe de website scoort op het gebied van design, de ranking in de zoekmachines, het behalen van conversiedoelen etc.
In relatief korte tijd heeft meer dan de helft van de wereldbevolking toegang tot het internet gekregen. Ineens was iedereen online te bereiken en stonden we allemaal met elkaar in verbinding. Deze verandering vraagt van organisaties om zich drastisch aan te passen. Want een bedrijf die deze ontwikkelingen omzet in kansen, is een bedrijf dat zal groeien.

Een gehackte website opschonen

Social Elephant werkt met hosting partner Savvii. Wanneer je WordPress website gehackt is gaan wij, middels Savvii, achterhalen wat de oorzaak is en opzoek naar een oplossing. Dit uiteraard in een zo kort mogelijk tijdsbestek.
Wij adviseren onze klanten om gebruik te maken van onze hosting partner Savvii. Deze dienst zorgt voor een (beter) beveiligde website om hacks, virussen e.d. te voorkomen. Daarnaast zorgt het voor een snelle en daardoor gebruiksvriendelijke website.

Een andere vraag? Dan kan je hieronder het formulier invullen!

Vraag Insturen
Bezig met versturen

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen