Webdesign Utrecht

Net als een etalage in een winkel is het ontwerp van je website essentieel voor een goede eerste indruk bij je (potentiële) klanten. Wat dacht je toen je onze website net binnenkwam? Inspireren wij een gevoel van professionaliteit, laagdrempelige communicatie en een positief gevoel van samenwerken? We nemen aan van wel, omdat je bent gebleven en nu deze tekst leest. Onze webdesigner weet als geen ander: een goed ontwerp is representatief, uitnodigend en geeft een goede eerste indruk.

Na de liefde-op-het-eerste-gezicht is het misschien wel nog belangrijker dat het webdesign de bezoekers zal inspireren je website en bedrijf verder te ontdekken. Wij van Social Elephant, gevestigd in Utrecht, geloven dat een aantrekkelijke website en een technisch goede website onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. Oftewel: ga je in de winkel ook over tot aankopen en/of onderzoek of sta je teleurgesteld meteen weer buiten?

Hoe wij jou helpen bij webdesign

Voor webdesign is onze werkwijze als volgt:

  • Creatieve brainstorm
  • Functioneel ontwerp
  • Ontwikkelen van een schets
  • Definitief ontwerp

Als je op een date gaat ga je de avond niet succesvol maken door alleen een leuke outfit aan te trekken en je haar te kammen. Ook webdesign is vaak slechts één onderdeel van een nieuwe of verbeterde versie van een bedrijfs- of campagnewebsite. Benieuwd naar ons succesvolle drie-stappen plan waarmee webdesign ook daadwerkelijk voor online groei gaat zorgen en jij die tweede date krijgt? Bekijk dan hier onze werkwijze voor online groei en maak een afspraak. Ons kantoor is gevestigd in hartje Utrecht.

Social Elephant: online marketing gericht op groei

Het maken van een webdesign is slechts een klein onderdeel van wat Social Elephant kan betekenen voor bedrijven. Wij zijn een full-service online marketing bureau in Utrecht en we richten ons op alles wat met online groei te maken heeft. 87% van de medewerkers van Social Elephant zijn na 1989 geboren en dus volledig opgegroeid met het gebruik van internet. Onze jonge honden vinden het leuk om slimme producten te bedenken waardoor onze klanten online sterker zijn dan hun concurrent. Heb je een vraag of een probleem? Wij helpen jou online groeien in drie stappen.


Social Elephant heeft onder andere voor Paardekooper: private insurance een nieuwe website ontwikkeld en zoekmachine optimalisatie verzorgd. In deze video kun je het resultaat bekijken.

Wil je ook een website laten ontwikkelen, ontwerpen of optimaliseren voor Google?

Meer informatie OF Neem contact op

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Met het invullen van de velden ga je akkoord met de privacyverklaring. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Bezig met versturen