Presteert jouw website goed?

Om erachter te komen of jouw website goed presteert, zal je doelstellingen moeten stellen. Wanneer je de doelstelling haalt presteert die naar behoren, maar er is altijd ruimte voor verbetering.


Bepaal je doelen

Bepaal van tevoren wat je doelen zijn, stel je doelen voor bijvoorbeeld het aantal bezoekers, het aantal conversies & een bepaald percentage bouncepercentage. Maak deze doelen wel realistisch maar niet te makkelijk. Via Google Analytics kan je dit zelf allemaal in de gaten houden.


Conversieoptimalisatie

Maak een conversie voor een bezoeker zo eenvoudig mogelijk. Wanneer het moeilijk gemaakt wordt, zullen bezoekers snel weggaan en naar een concurrent gaan. Door middel van A/B testen kan je bepalen wat het beste werkt bij jouw bezoekers.


Spoor ze aan tot actie

Wanneer een bezoeker op de website zit, moet er direct duidelijk worden gemaakt wat het bedrijf aanbiedt. Spoor de bezoekers aan tot actie met een aantrekkelijk CTA (Call-To-Action) button. Zorg dat alles overzichtelijk is op de website en dat de website niet teveel afleidingspuntjes heeft.


Lipperhey

Op de website van Lipperhey kan je, wanneer je aangemeld bent, een gratis website analyse uitvoeren. Daarop kan je zien waar jouw website nog verbeterpunten heeft. Vaak wordt een goede zoekmachine optimalisatie vergeten op websites.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.